Terrasser

Har du planer om en ny træterrasse?

Nordisk Byggeservice ApS bygger din nye træterrasse, præcis som du vil have den! Hævet over jorden på pæle med træ- eller glasværn, som et skibsdæk rundt om huset, eller helt nede på jorden. Flere niveauer med trapper imellem eller terrasser i ovale eller runde former. Mulighederne er mange.

Du har sikkert gjort dig en masse tanker om projektet allerede. Vi beder dig som regel om at sende et billede, hvis du har fundet en stil, du godt kan lide. Derefter tager vi en god snak om dine ønsker og behov, og finder sammen frem til en god og gangbar løsning.

Vi vejleder dig selvfølgelig altid gerne om de forskellige træsorters holdbarhed, vedligeholdelse, priser, mv. Vi laver også terrasser i komposit, som er et materiale, der er så godt som vedligeholdelsesfrit.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    OBS: Vi laver også fliseterrasser! Det kan du læse mere om her

    Nordisk Byggeservice ApS bygger din træterrasse! Træterrasser på Sjælland og øerne.

    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.