Badeværelser

Er du klar til et nyt badeværelse? Så er Nbs Byg ApS parat til opgaven.

Vi står for renovering af det gamle badeværelse, så du får et spritnyt og moderne badeværelse.

Hvis du ønsker at flytte rundt på rummene, så du får badeværelse et helt nyt sted i huset, så kan det også lade sig gøre. Der er for så vidt ingen begrænsninger. Det skulle da lige være din fantasi eller dit budget.

Uanset hvad, så gør vi, hvad vi kan, for at realisere dine drømme. Hvis du har nogle billeder af dét, du kunne tænke dig, så sender du dem til os. Så bidrager vi i jagten på de materialer og produkter, der matcher dine ønsker. Selvfølgelig i et forsøg på at finde kvalitetsprodukter så billigt som muligt på markedet.

Vi har gode prisaftaler med vores faste leverandører, som kommer dig til gode i form af attraktive tilbud. Vi har blandt andet en fast aftale med Bygma, hvor du også kan gå ned og se og røre produkterne fysisk, inden vi bestiller dem hjem til dit badeværelse.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    NBS Byg ApS tager sig kærligt af dit byggeri på Sjælland og øerne!

    Nbs Byg ApS påtager sig alle opgaver i forbindelse med dit nye badeværelse. Vi har god erfaring på området og kan give dig masser af faglig sparring og inspiration.

    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.