Belægning

Nordisk Byggeservice ApS lægger alle former for belægning!

Den nye indkørsel til dit hus skal være stabil, stærk og et smukt syn. Vi sørger for, at bæreevnen er i top til formålet, at belægningen er praktisk og at du får det æstetiske udtryk, du synes bedst om.

Det samme gælder naturligvis din nye fliseterrasse. Der findes mange forskellige fliser og utallige måder at lægge dem på. Måske har du en god idé eller et billede af en løsning, du synes særligt godt om. Vi tager en snak om materialevalg, samt eventuelle fordele og ulemper ved løsningen, inden vi går i gang med arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    OBS: Vi bygger også træterrasser. Læs mere her.

    Gangene omkring dit hus og stierne i din have skal have den optimale belægning. Med valg af fliser og mønstre lægger du stilen og sætter dit særlige præg på omgivelserne. Lige linjer eller bløde kurver? Vi lytter til dine ønsker og bidrager også gerne med inspiration, så du får det, du gerne vil have.

    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.