Facaderenovering

Er det på tide at få husets facade renoveret?

Nordisk Byggeservice ApS renoverer din facade, uanset om du ønsker den pudset, filtset, vandskuret eller omfuget. Vi tilbyder også facadeisolering.

Med en facaderenovering vil du opleve, at dit hus tager sig ud som nyt. Desuden vedligeholder og styrker du huset, så det bedre kan stå imod vejr og vind mange år frem.

Facaderenovering på hele Sjælland og øerne.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
  Pudsning

  Nordisk Byggeservice ApS pudser husets facade, så det får det udtryk, du bedst kan lide. Vi tager gerne prøver med ud til dig, så du kan se og mærke forskellen i overfladen. Der er stor forskel fra det groveste udtryk til den helt fine pudsning – og det giver god mening at ’se med fingrene’.

  Vi laver netpudsning og heldækkende pudsning fra grovpudsning til en helt glat finpudsning.  

  Filtsning og vandskuring

  Med filtsning kan murstenene stadig ses og kommer fint til udtryk bag en jævn overflade. Med vandskuring får du en grovere og mere rustik overflade. Det er først og fremmest et spørgsmål om smag og behag! Vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge.

  Fugereparationer

  Er fugerne på dit murværk begyndt at smuldre? Eller slår murværket revner? Så er det på tide at få foretaget fugereparationer, få omfuget huset og få udbedret sætningsskaderne. Nordisk Byggeservice ApS laver alle former på reparationer af fuger og murværk. Vores murer er erfaren og udfører solidt arbejde, som holder i mange år.

  Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.