Hovedentrepriser

Nordisk Byggeservice ApS påtager sig hele hovedentreprisen, når du skal have bygget til eller renoveret boligen fra A til Z.

I et godt og tæt samarbejde med dig og din byggerådgiver kan vi sørge vi for, at byggeriet bliver en god oplevelse. Det handler meget om den gode dialog mellem parterne. Vi sørger i den forbindelse for al koordinering med håndværkerne omkring de enkelte fagentrepriser.

Vi har fokus på langtidsholdbare og funktionelle løsninger. Derfor spørger vi ind til dine daglige behov og rutiner. Hvad skal du bruge det enkelte rum til? Det er vigtigt, at tingene fungerer godt i hverdagen. Det kan være små detaljer som én eller to håndvaske på badeværelset, der kan redde dagen. I den store skala, så er ruminddelingen afgørende for, hvordan livet leves i dit hus. Og i det lange løb er det funktionelle perspektiv mindst lige så vigtigt som det æstetiske.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
  Renovering

  Nordisk Byggeservice ApS står for renoveringen af din bolig. Det gælder både lejligheden og huset.

  Måske har du købt et nyt hus, som skal tilpasses til dine behov, inden du flytter ind. 

  Eller måske er der sket ændringer i dit liv, som kræver en tilpasning af din eksisterende bolig: Børnene er flyttet hjemmefra, din nye kæreste og hendes 3 børn flytter ind, du vil indrette frisørsalon i den ene ende af huset, eller noget helt fjerde.

  Vi påtager os hovedentreprisen med ansvar for alle involverede faggrupper. Vi giver dig den faglige sparring du har brug for i hele projektet fra start til slut.

  Tilbygning

  Er huset blevet for lille? Så kan en tilbygning være løsningen.

  Nordisk Byggeservice ApS står for al koordinering med alle faggrupper. Vi har de fleste kompetencer ”in house” i virksomheden. Det betyder, at vi kan planlægge projektet godt og sammenhængende, så arbejdet skrider frem uden forsinkelser.

  At bygge en tilbygning er et større projekt, og det vigtigste er naturligvis, at du bliver godt tilfreds med resultatet. En tilbygning kan bygges som en integreret del af det oprindelige hus eller i bevidst kontrast til det eksisterende. Vi vejleder dig gerne og kommer med eksempler og inspiration til dit projekt.

  Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.