Murer

Har du en opgave til en dygtig murer? Nordisk Byggeservice ApS udfører alt inden for murerarbejde på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Udover badeværelser og facaderenovering, som du kan læse mere om andetsteds på siden, så laver vi mange forskellige mureropgaver. Du er også velkommen med din opgave!

Vores murer støber dine nye gulve, og laver opretning af gulve, hvor det ellers ikke ville være muligt at lægge et trægulv. Vores VVS’er sørger for gulvvarmen og vores tømrer lægger trægulvet.

Vi laver reparationer af murværk, udbedrer sætningsskader og omfuger dit murstenshus.

Vi laver hul til en ny dør eller et vindue efter ingeniørberegninger, og vi står også for udskiftning af overligger. Vores tømrere udskifter selve vinduerne og dørene.

Vi udfører reparationer af såvel sokkel som sålbænke og skorstene.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    Vi står for renovering af din bolig fra A til Z – i samarbejde med vores øvrige håndværkere. Vi tager gerne hovedentreprisen og sørger for god koordinering og sammenhæng i dit projekt.

    Vi er dit allround håndværksfirma! Med tømrere, murere og belægningsfolk i huset klarer vi mange af dine opgaver. Med vores søsterfirma dækker vi desuden dine VVS-opgaver.

    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.