Nbs Byg ApS

Nbs Byg ApS

Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt og ikke mindst at opføre os ordentligt og fair!

Vores kundeskare tæller både private boligejere og små og store virksomheder.

Nordisk Byggeservice ApS har samlet flere håndværksfag under ét tag, så vi kan løse forskellige opgaver for dig. Vi påtager os opgaver inden for tømrerfaget og murerfaget, samt belægningsopgaver. Desuden ejer vi virksomheden PRO VVS ApS, som udfører autoriseret VVS-arbejde. Det betyder, at vi selv har stort set alle kompetencerne til at påtage os hovedentrepriser. Vi har pt. 10 ansatte. Derudover har vi gode faste samarbejder med øvrige håndværkere, og vi har altid mulighed for at mande op ved større projekter.  

Nordisk Byggeservice ApS (og PRO VVS ApS) har base i Hårlev syd for Køge, men kører i realiteten til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Nordisk Byggeservice ApS står for kvalitet og ordentlighed. Det betyder noget for os, at vi kan give dig god faglig sparring på dine projekter. Vi lytter til, hvad du kunne tænke dig, og vi spørger ind til, hvad løsningen skal kunne helt praktisk. På den måde får vi det æstetiske og det funktionelle til at gå op i en højere enhed. Du bliver gladest i længden, hvis løsningen fungerer optimalt til formålet. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.