Tømrer

Nordisk Byggeservice ApS udfører alt inden for tømrerarbejde på Sjælland og øerne.

Vi udskifter døre og vinduer, bygger træterrasser, lægger nyt tag på dit hus og sørger for en god isolering! Det kan du alt sammen læse mere om ved at klikke herunder.

Vi laver også reparationer af bindingsværk. Gamle charmerende bindingsværkshuse skal vedligeholdes – og vi påtager os gerne opgaven. Vi har god erfaring på området. Bindingsværk skal repareres med sans for detaljerne og respekt for det gamle håndværk.

Derudover laver vi alt forefaldende tømrerarbejde. Det kan være opsætning af et køkken eller en skillevæg, facadebeklædning på et sommerhus eller en gavl, eller byggeri af en carport.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt.  

    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.