Vinduer og døre

Er det tid til nye vinduer og døre?

Udskiftning af vinduer og døre er godt for dit varmeregnskab – og giver samtidig dit hus et friskt nyt pust. Nordisk Byggeservice ApS står for hele entreprisen, når du skal have nye vinduer og døre.

Vi monterer desuden hele glaspartier i alu-rammer, samt monterer glasværn på terrasser og altaner. 

Vi vejleder dig gerne fra start til slut og sørger for at finde de bedste produkter til dig til de billigste priser. Vi har gode prisaftaler med vores faste leverandører af produkter. Det kommer naturligvis dig til gode. Vi har f.eks. faste aftaler med Bygma, hvor vi indkøber mange af vores produkter.

Hvis du skal have lavet en ny dør eller et vindue, hvor der før var en lukket mur, så sørger vi for at lave hullet og sætte den nye dør eller det nye vindue i. Det sker naturligvis efter ingeniørberegninger – og vores murer sørger for at reetablere muren, så alt er perfekt, når vi forlader opgaven. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde, murerarbejde og belægningsarbejde. Derudover påtager vi os hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringer og tilbygninger

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vi lytter til dine ønsker, afstemmer forventningerne og finder de bedste produkter og materialer så billigt, som det er os muligt
    Udskiftning af vinduer og døre på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

    Vi kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.